A GRUND – vígszínházi fiúzenekar

Gyerekek…

Vagy három éve nem volt tényleges színházas bejegyzés az oldalon, amit sajnálok, de ne gondoljátok, hogy nem jártam rendszeresen eme nemes intézményekbe. Ha nem leszek totálisan lusta, az elmaradtakról, szép lassan majd írok. De addig is, érjétek be a tegnap esti élményemmel.

2020. július 04.

Élménybeszámoló

A GRUND – vígszínházi fiúzenekar

koncert

Kőrösi Kulturális Központ, Budapest

Így értékelem

Most itt kéne egy kiselőadást tartanom, hogy kik ők, mik ők, de a jobbra lent lévő linken, minden fontos infót megtalálnak azok, akiknek nem mond semmit a cím.

A belépőt ajándékba kaptam névnapomra, még mielőtt kirobbant ez a mindenki-maradjon-otthon kezdeményezés. A határidő felé közeledve elég rendesen ment a drukkolás, hogy ezt az eseményt meg lehessen tartani, nem csak azért, mert ajándékba kaptam, mert nagyon jól nyomják a srácok, hanem azért is, hogy a hónapok óta elszigetelt színészek, színházi kollégák, találkozhassanak a közönséggel, az őket éltető tömeggel. Lehet, hogy ez most így elsőre, kicsit nyálasnak tűnik, de tegnap este, szerintem mind a színpadon lévők, mind a közönség meg volt hatódva, hogy végre viszontláthatják egymást.

Annyit érdemes tudni rólam, hogy én nem vagyok totálisan fanja a vígszínházi srácoknak, A Pál utcai fiúknak, de mindenképpen elismerem, hogy nagyon tehetségesek mindannyian. Én elsősorban a buli, hangulat miatt mentem, mert nagyon sok jót hallottam az eddigi koncertjeikről. Egyáltalán nem csalódtam, nagyon jól szórakoztam, a zene és a hangulat is kiváló volt.

A két óra úgy elrepült, hogy fel sem tűnt, mindenki szívesen maradt volna még egy-két dalra, meg biztos vagyok benne, hogy a rajongók dedikálásra, fotózkodásra is. De ez nem következett be, viszont annál inkább invitáltak minket a következő koncertjükre. Korábban sem volt sűrűn bulijuk, de most, a járványos téma miatt, valamint, hogy már nem mindenki állandó tagja a Vígszínháznak, egy fokkal nehezebb lesz összeegyeztetni újabb előadásokat, annak ellenére, hogy úgy kezdték az estét, hogy a nehézségek ellenére is fennmarad a banda.

A YouTube-on vannak fenn friss videók a tegnapi buliról is, nemcsak a korábbi koncertekről.

P.S.: A bejegyzésbeli kép nem róluk készült, csak a jelenleg elérhető készletemből ez állt legközelebb hozzájuk.

Face

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük