Ez most rövid lesz.

*

Fülszöveg

Ki ​hallott már olyat, hogy nő vezessen egy tekintélyes londoni aukciósházat? Pedig Emma Fairbourne-nak éppen ez a szándéka, miután egy tragikus balesetben elveszíti az apját. Természetesen nem bolond, hogy nyíltan így tegyen, és ezzel elijessze a gazdag gyűjtőket. Így hát a barátnőjével együtt kieszel egy tervet: felbérel egy jóképű és elbűvölő fiatalembert, hogy a nyilvánosság előtt képviselje az aukciósházat.
Az elképzelését siker is koronázná, ha nem avatkozna közbe Darius, Southwaite arrogáns grófja, az aukciósház résztulajdonosa, a csendestárs. A grófnak egyáltalán nem áll szándékában tovább működtetni a vállalkozást, és nyilvánvalóan azt sem engedheti, hogy a bájos Miss Fairbourne irányítsa azt. Nincs más lehetőség, az üzletet el kell adni.
Ám a makacs Emma egyetlen nőhöz sem hasonlít, akivel a gróf eddig találkozott, és nem hajlandó elfogadni a döntését. Darius ezért új fronton indít támadást. Hiszen más módon is elérheti, hogy a hölgy megadja magát, és az sokkal kellemesebb lenne mindkettejük számára…

*

A könyv értékelése
(1-5; 5 a legjobb)

4, pont

Romantikus. Aukció. Felejthető.

Azért jött velem a könyvtárból, mert a tipikus rózsaszín cukormázat ígérte, amivel simán meg lehet venni kilóra. De ez… Könnyedén kijelenthetem, hogy a felejthető kategóriába esik. Fél év múlva nyugodtan elolvashatom újra, mert biztos vagyok benne, hogy többre nem fogok emlékezni, mint amennyi le van írva a fülszövegben.

Pedig reménykedtem, hogy jó lesz, ennek ellenére az eleje unalmas, és bár voltak igazán jó ötletek, az egyhangúság követte csak a villantást. Kár érte, mert tényleg drukkoltam neki.

Mint az ismeretes, ez a könyv is egy sorozat része, aminek a következő része nagy eséllyel megáll önmagában is, de biztos lesznek utalások erre a kötetre. Van egy olyan érzésem, hogy nagyon ki kell majd fogynom az olvasnivalókból, hogy próbát tegyek a következő kötettel, kötetekkel.

*

Amit én olvastam
Madeline Hunter: A ​csendestárs

Fairbourne kvartett 1.

Kiadó: General Press
Kiadás éve: 2015
Oldal: 344
Egyéb: Könyvtári

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük