A GRUND – vígszínházi fiúzenekar

Gyerekek…

Szerintem most nem panaszkodhattok, hogy nincs színházas-előadásos bejegyzés. Mint korábban írtam, elég rendesen kihasználtam az elmúlt időszakot, hogy ilyen élményeket gyűjtsek.

2020. július 25.

Élménybeszámoló

A GRUND – vígszínházi fiúzenekar

koncert

Kultkikötő, Balatonboglár

Így értékelem

Egy kis extra nyaralást besuvasztottunk, így korona idején, természetesen tartalommal megtöltve. Mivel az előző fellépésükön jól szórakoztam, ezért nem volt kérdéses, hogy újra csatlakozunk a bulihoz. Amúgy is lasszóval lehet jelenleg bármilyen értelmes produkciót találni, így duplán jó döntés volt egy kis balatoni nyaralás.

A fiúk mindent megtettek azért, hogy jól szórakozzunk, jól érezzük magunkat. (Még a fájós kezű is, mondhatni felrobbantotta a színpadot. – Ssshh… sssh… mi mindent tudunk… ssshhh… secret agent… sssh… sssh.) Szóval egy kellemesen langyos, nyári estén, kápolna tövében, levendulabokrok között, és több száz szúnyoggal körülvéve, partiztunk egy sort. A nézőtér két részből állt, elől a színpadnál voltak az álló jegyek kiszórva, hátul elkülönítve, meg az ültetett rész.

Mi ültünk, a fan-kiscicáknak meghagytuk a tombolás lehetőségét elől. Egyébként, ha szülőként, valaki értelmes helyre szeretné elengedni kikapcsolódni a gyerekét, biztonságban akarja tudni, annak csak ajánlom ezeket a koncerteket. Volt egy renitens debil, aki nem mérte fel, hogy ez nem a seggrészegre isszuk magunkat, és idétlenkedünk koncert, aki túltolta a bulizást, de olyan szinten, hogy az ültetett részen, a nézők között is körberohant. Elég hamar kiemelték a tömegből, és kitessékelték. A szervezés, ilyen téren kiválóan szerepelt.

Ehhez kapcsolódik az a momentum is, amikor a mellettem ülő megszólalt, hogy milyen jó levendula illat van. Én erre meg beközöltem, hogy persze, mert előbb dőltem hátra a levendulabokorba, hogy az idióta körberohangászós ne a lábamban essen pofára…

P.S.: A bejegyzésbeli kép nem róluk készült, csak a jelenleg elérhető készletemből ez állt legközelebb hozzájuk.

Face

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük