2020. szeptemberi kívánságlista

Gyorsan elszaladt a nyár…


Már vagy három napja tervezem, hogy leülök, és megírom ezt a szösszenetet, de egyszerűen a világmindenség az utóbbi pár napban összeesküdött ellenem.

Lássuk a 2020. szeptember havi kívánságlistámat:

Elizabeth Lim: Fénytörések: Mulan sztori, és mivel jelenleg rá vagyok kattanva a keleti dolgokra, így nem kérdés, hogy minimum egy olvasásra kézbe veszem. – Valójában, múlt héten megérkezett egy nagyobb rendeléssel. 😀

Jen Calonita: Ne érezz, ne kérdezz!: Az elv ugyanaz, mint a fenti sztori esetében – érdemes elolvasni a fülszöveget… Ha az a feldolgozás tetszik, akkor lehet, hogy ez is véletlenül a kosaramban landol majd.

Stephanie Garber: Caraval: Az értékeléseket olvastam, meg az arcomba került a sorozat lezáró kötete, ami mostanában jelent meg, így adtam neki egy esélyt. Múlt héten ez is megérkezett, és egy kicsit meglepődtem, hogy kemény fedelű, meg akkora méretű, amivel már ölni lehet… Mondjuk a hosszabb sztorik esetében, jobb a tartósabb borítóválasztás.

Rachael Anderson: Lord Drayson bukása: Tudjátok rólam, hogy romantikussal kenyérre lehet kenni, így nem véletlen, hogy felkerült erre a listára. Ő még nem került megrendelésre, de esélyes.

Alwyn Hamilton: A homok leánya: Ez az előbb landolt a kosaramban, csak szimpla véletlen nézelődés során. Szerintem erre a hónapra be is fejeztem a költekezést. (Ez a fogadalom az első meglátott akcióig tart általában.)

Az októberi lista már elkészült, remélem, hogy hamarabb fogom tudni majd prezentálni. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük