2020. októberi kívánságlista

Komolyabb téma

Mit szóltok hozzá? Ebben a hónapban sikerült időben hoznom a listámat. Egy kicsit komolyabb, borongósabb válogatásra sikeredett ez most, de néha ilyen is kell.

Lássuk a 2020. október havi kívánságlistámat:

Arthur Brand: Hitler lovai: Ez a könyv nagyon érdekel, de még nem sikerült felhajtanom elfogadható áron, így egy kicsit várok vele. Az is lehet, hogy könyvtárból előbb hozzájutok.

Eva García Sáenz de Urturi: A fehér város csöndje: Maga a sztori érdekel, de a könyvet ajándékba szánnám. 😀 Szóval lehet, hogy elolvasom, és utána csomagolom majd be. 😀

Rosella Postorino: A Farkas asztalánál: Ezt nem feltétlenül venném meg, szerintem majd kölcsönzés útján fogom elolvasni.

Daniel Tudor: Kérdezz meg egy észak-koreait!: Érdekelnek az ilyen művek, úgy vélem, hogy szélesítik az ember látókörét, bepillantást nyújtanak egy másik kultúrába, gazdasági-politikai síkon is több információ birtokába kerül…

Fonda Lee: Jáde város: Mostanában szívesen lecsapok a nagyobb lélegzetvételű művekre. Új világokra vagyok kiéhezve, nagy kalandokra, szövevényes cselekményre, összefüggésekre, stb. Szeretnék ennek a műnek is egy esélyt adni a jövőben.

A novemberi listán már van egy szereplő. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük