Julie Klassen: A ​társalkodónő titka

Fenyős hónap.

*

Fülszöveg

Lady ​Marianna Mayfieldet hatalmas meglepetésként éri, amikor a férje bejelenti: még aznap elhagyják bathi házukat, és egy távoli vidékre költöznek. A féltékeny férfi így akarja megszakítani a csalfa neje és annak szeretője közötti viszonyt. Mariannának nehezére esik a gyors váltás, ráadásul hites ura parancsa szerint senkit sem vihet magával a személyzetből. Ez a nap azonban nem csak kellemetlen meglepetéseket tartogat számára: váratlanul betoppan az egykori társalkodónője, a zárkózott Hannah Rogers. Marianna mindig is kedvelte a lányt, aki korábban felmondás nélkül, titokban távozott; de az utolsó találkozásuk óta mintha megváltozott volna… Vajon miért kellett Hannah-nak elhagyni a házat? Talán csak nem ejtették rabul a szívét?
Lady Mayfieldnek kapóra jön az alkalom: rábeszéli Hannah-t, hogy szegődjön újra a szolgálatába, és kísérje el a nemkívánatos útra. Azt azonban egyikük sem gondolja, hogy ez az utazás örökre megváltoztatja és gyökeresen felforgatja mindannyiuk életét – és a kalandok végére két zaklatott szív is megnyugvásra talál.

*

A könyv értékelése
(1-5; 5 a legjobb)

3 pont

Borító. Lady. Könyv.

A szerző két korábban olvasott könyvéért odáig voltam, de ez óriási csalódás volt a szememben. Már a fülszöveg előtt egy hatalmas spoiler feliratot kéne kitenni, mert a történések nagy részét lelövi, a többi meg simán kikövetkeztethető. Ezen egyébként a könyv eleje sem segít, mert az első harminc oldal után totál nyilvánvaló, hogy mi fog a többi oldalon történni. Valószínűleg ezt a szerző is érezhette, mert elég erősen behozta a Lowden szálat, habár olyan karaktert sikerült prezentálni eme úr személyében, aki számomra csapongó, félig kidolgozatlan érzetet keltett.

A borító még azon szerkesztések közül való, amire azt mondom, hogy oké, elmegy, de sajnos nem annyira hívogató, hogy egy könyvesboltban megvegyem. Talán ha előbb neten látom, landolhatott volna a kosaramban, de a könyvtárban jött velem szembe, így kikölcsönöztem. Amúgy is, ha valamelyik mű nagyon megtetszik, meg szoktam venni, de most ez valamiért annyira nem jött be. Biztos azért, mert sok hasonló sztorit olvastam, és már minden nyilvánvaló volt elsőre.

*

Amit én olvastam
Julie Klassen: A ​társalkodónő titka

Kiadó: General Press
Kiadás éve: 2019
Oldal: 360
Egyéb: Könyvtári

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük