Könyvet tessenek…

Ismét letekintett ránk a mindenható könyvangyal (csak ő még nem tudja), hogy egy kis nyereményjáték keretében:

1 szerencsés személy

megnyerje

Guillaume Musso: Egy ​párizsi apartman 1 példányát.

Mit kell ezért tenni? A moly.hu-n lévő nyereményjátékos karcomnál kell röviden ajánlanod egy krimit* (szerző + cím + pár mondat, hogy miért ajánlod), ami anyukám könyvtárának gyarapítására szerinted alkalmas lenne. (A magyarázat nélkül maradt hozzászólások nem játszanak; valamint egy korábbi hozzászóló válaszának szó szerinti másolása sem; valamint Guillaume Musso: Egy ​párizsi apartman ajánlása sem.**) A honlapon megjelent korábbi bejegyzés nagyon-nagy segítségedre lehet.

Sorsolás:

április 24-én!

Örök kérdés szokott lenni, hogy a nyeremény hogyan jut el a nyerteshez, csak belföldi lakos játszhat-e… Ennél a játéknál a belföldi és a környező országokba a postázást vállalom, így ennek a tudatában játsszon mindenki. (Nem, Németország és Anglia nem számít környező országnak.)

A megnyerhető könyv még nincs nálam, mert a mindenható könyvangyal is ebből a bejegyzésből értesül, hogy mit kell beszereznie, ezért legkorábban május elején lehet a nyertesnél a könyv.

Sok sikert!

Volk

*Mivel minden évben kap egy másmilyen (tehát nem krimi) könyvet is ajándékba, ezért aki, ha tótágast áll és akkor sem tud ilyen művet ajánlani, de szeretne játszani, akkor jelezze a hozzászólásában, hogy nem olvas ilyen témájú könyveket, de tud ajánlani egy nagyon tuti, világ legjobbja, olvasók gyöngye művet, akkor ajánlhat (és egyben játszhat) más műfajú, kategóriájú könyvvel.

**Az egyik idei példány, amit anyukámnak ajándékozok, ez lesz, ezért nem játszik alapból.

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük