SebHINTőpor

Veletek is megesett már, hogy…


… elkezdtetek egy mondatot és totál máshogy fejeztétek be, mint ahogy elterveztétek? Ne válaszoljatok rá, költői kérdés; csak valahogy el kellett kezdenem ezt a bejegyzést, hogy azért mégse legyen annyira nyilvánvaló, hogy egy kis porhintésről van szó, az elkövetkező nyereményjátékról.

Kegyes leszek, egy csomó infót elszórok…

Mindenható könyvangyalunk egy kicsit durci, hogy mostanában utolsóként tudja meg, hogy milyen könyvet kell szolgáltatnia nyereményként (vagy hirtelen kell beszolgáltatnia, mert még én is hozzácsapok egy kisebb magánlistát…), ezért az elkövetkezőnél is így lesz, hogy nehogy eltérjünk a megszokottól… <3

Két opció van a fejemben nyeremény tekintetében; az egyik változatban mindenki azt a könyvet fogja írni, amit meg szeretne nyerni. (Persze lenne egy értékhatár/évjárat, mert angyalunk a szívéhez kapna, ha valaki mondjuk valami antik, felbecsülhetetlen értékű művet szeretne nyerni… [mármint kívánni bármit lehetne, de megnyerni biztos nem 😀 😀 😀 ])

A másik esetben meg lenne egy szűk (mondjuk tíz-húsz darab) válogatás a 2020-2021-es megjelenésekből, amiből lehetne választani…

Aztán persze lehet, hogy totál más lesz, mert valami nagyon megtetszik, és azt dobom fel játékba, vagy ha ezen ötletek mentén megszaporodnak a hasonló nyereményjátékok, akkor szintén szevasz ezeknek a lehetőségeknek. Majd még megálmodom.

Jöttömre keletről… Ja, az nem ez a sztori. Szóval május végén, június elején érdemes izzítani a klaviatúrát. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük