Félig cenzúrázatlan verzió, pillecukor lelkűeknek nem ajánlott az olvasása.


Heyho!

Újfent nagyon régen volt bármi friss, a moly-on voltam csak minimálisan aktív az utóbbi időben… Extrán elfoglalt vagyok, egyrészről, mert szeretném kimaxolni az esetleges lezárások és korlátozások előtti időt, másrészről, mert mindenki más is a környezetemben így tesz, ezért kicsit egybefolynak a hétköznapok és hétvégék, olyan, mintha nem lenne megállás…

Erre jött rá, hogy a honlap korábbi tárhelyszolgáltatója és egyben címének ügyintézője eladta a mindent IS egy másik szolgáltatónak, ami engem személy szerint annyiban érint szarul rosszul, hogy amikor rohadtul nincs ideje az embernek, akkor még a nyakába kap plusz egy tonnányi vacakolást. Ja, és mostantól minden IS fizetőssé vált, szóval elképzelhetitek, ahogy két sokkhatás között, még egy ilyen tájékoztató levelet is végigpörgetek. (Ha lett volna egy elviteles kávé a kezemben, akkor valószínűleg az idegtől összenyomtam volna és a fele a ruhámon kötött volna ki, tetézve a felfokozott hangulatot.)

Eddig nagyon jó feltételek mellett volt biztosítva a honlap tárhelye, igaz többségében a háttér kódolásokat meg fel-le töltéseket és mentéseket is én csináltam, amikor volt egy kis időm, a szolgáltatóval annyi levelezésem volt csak, amikor mondjuk nagyon félrement valami, és segítség kellett, vagy címhosszabbítás során anyagiak-számla ügyintézés, de az utóbbi időben már az is automatizálva volt. Szóval elmondható, hogy kitűnően működött az élni és élni hagyni elv.

Jöttek az újak… Az első sokkhatás után, rögtön az futott át a fejemen, hogy jelenleg kára semmi időm ezzel vacakolni. Bármennyire is imádom a honlapot, a folyamatokat, bejegyzéseket irkálni, esetleg valamit a háttérben szöszölni, fizikailag esélytelen, hogy én most itt nekiálljak a teljes honlap mentésének, feltöltésének, finomhangolásának stb. Máskor nekiültem és megcsináltam laikusként utána olvasással egy kis időráfordítással, de az elmúlt időszakban arra se volt időm, hogy leüljek bejegyzést írni. Jelenleg a költöztetést az újakra hagytam (zsetonért cserébe *facepalm*), a napokban kiderül majd, hogy mit sikerült okozni, aztán majd meglátjuk, hogy a honlap az ő tárhelyükön, vagy máshol folytatja pályafutását. Ezt a bejegyzést még előző hónapban kezdtem el írni… akkor azt mondták, hogy jövő héten meglesz a költöztetés… Isten malmai lassan őrölnek…, csak jobban örültem volna, ha szólnak, hogy meg vannak csúszva és addig lehet használni a (régi) tárhelyen lévő honlapot, és nem nekem kéne push leveleket irkálni, hogy mi a fffffészkes fene van már.

Evezzünk más vizekre, mert a fenti szitu leírásától is felment a várnyomásom szerintem. Szóval az elmúlt időben ezerrel pörgök. A melóhelyem még ugyanaz (jó, itt annyira nem), mint nyáron, majd meglátjuk, hogy az új évben is így lesz-e. Egészségügyi intézményeket az utóbbi időben többször látogattam, mint szerettem volna, hol ilyen, hol olyan titulusban (nem pandemic, akkor nem lógnék kb. minden héten óriási tömegekben). Mondjuk szerencsére színházban annál többet jártam, de valószínűleg a negyedéről sem fogok írni, pedig lenne miről… Voltam kinn a Vadászati Kiállításon is, de ez csak annak tudható be, hogy nem kellett fizetni a jegyért. Rengeteg könyvvel gyarapodtam, egy részét, amelyeknek azonnal nekiálltam az olvasásának, láthatjátok a moly-on. Megnéztem a Squid Games-t és nekiálltam a Loki-nak is, talán írok majd róluk, de tudjátok, hogy a túlságosan felkapottakról nem szívesen…

Halloween többek között a fentebb leírt honlapos dolgok miatt nem volt, az adventi-kari bejegyzések, dizájn meg szintén óriási kérdés ugyanezen okból kifolyólag. Valószínűleg valami egyszerűbb dolog lenne, kevesebb poszt, de az elmúlt időszak semmijéhez képest, kicsit felpezsegne itt az élet. Ahhj.

Volk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük