Mozzanatok…

… és fél szívdobbanások.

Nem leszek csöpögős, nem leszek csöpögős és nem leszek csöpögős… Jah, ne kérdezzétek, hogy mi bajom van, elég annyi, hogy… *és most leharapta a nyelvét* Oké, a dolgokra rájátszik, hogy mindjárt sulitime, de ez csak 1 picit határozza meg. *icipicit*

Tegnap délelőtt az Értelem és Érzelmet néztem (és NEM! – nem ettől vagyok feldobva!) [próbálja moderálni magát], és az a véleményem, hogy Alan Rickmannek túlontúl mély volt a hangja. Túlságosan. XD

Na jó, látom, hogy ebből a bejegyzésből sem kerekedik ki semmi értelmes, szóval inkább hagyatkozom a szokásos formális dumámra:

Ma kisebb háttérmunkákat csináltam a honlapon, valamint nekikezdtem a következő design formázásának, hogy ne kelljen sokat szöszmötölni, amikor felteszem. Tényleg, az mikor is lesz? Hmm. Még suli előtt.

Feltettem az Egri csillagok kitöltött olvasmánynaplóját, és holnap a Kőszívű ember fiait…

***

A tegnapi napról annyit, hogy szűk családi körben itthon maradtunk. Anyával főzőcskéztünk, meg sütöttünk. *cukormérgezés* Aztán este belefagytunk a medencébe… és apa feltalálta a mini vízesést. 🙂  9-kor meg néztük a tvben az összegyűlt közönséget. Legalábbis a tűzijáték közbe , szinte csak az tömeget mutogatták.

***

Hétfőn jön hozzánk Hugi, és ha minden jól megy, akkor kedden megyünk: … Nem írom le, mert ha nem jön össze, akkor felesleges.

***

Habparty

Azon a napon, amikor a medencéből leengedjük a vizet, még egy utolsó fürdést rendezünk… Telenyomjuk habfürdővel és… indulhat a habparty!!! 🙂

***

És hogy most (többek között) mi bajom van? Irtóra semmi ihletem, ötletem nem volt mostanában, de tudom a módját, hogy hogyan lehet egy kis szikrát csinálni. Csak az a gáz, hogy ilyenkor nem csak kevés/pici ötletem lesz, hanem sok. XD És most vigyorgok, mint a vadalma, mert fogalmam sincs, hogy előbb mit kezdjek el (meg)írni.

Tudom, az értelem az sugárzott a bejegyzésből. (Tényleg, én csak az értelmet írtam most itt le nektek… Az érzelemről nem számolok be. :P)

1 thought on “Mozzanatok…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük