Pörgés

Az utóbbi napokban egy picikét el voltam foglalva, próbáltam tzkre tanulni (felesleges volt, mert hétfőn a 45 perces dogát 5 perc múlva beszedte a tanár), meg ajándékvadászaton voltam és egyedi csomagolópapírt gyártottam meg, meg, meg… szimplán agyonstresszeltem magamat. Tehát úgy döntöttem, hogy az utolsó pár napra én már teljesen off leszek (tanulást értve). Bemegyek órára, ha érdekel amiről a tanár karattyol, akkor a figyelem egy kis szikráját mutatom, lekaparom a vázlatot; ha meg totál hidegen hagy a téma, akkor nyitott szemmel fogok szunyálni. (ezt eddig sikeresen teljesítettem :D)

Az atomfontos dolgaim miatt ezek a napok nem lettek frisselve:

  • December 10: Meglepi – Havasi kék levél – új fanfic, HP, PP/HG
  • December 12: Extra – Őfelsége, a Halál főlapjához hozzácsaptam pár képet, avatart, videót
  • December 13: Film – RED
  • December 14: ? – izé, ez joker nap, sztem filmet fogok ajánlani…
  • December 15: Könyv

(Amire ma már nem jut időm, azt csak pénteken tudom megcsinálni…)

Meg már ha pörgés van, akkor Épp most…-ot is frisselek. (Franz Ferdinand – Take Me Out)

Hehe… Mára könyvajánlást ígértem? -.-” (Asszem ma éjszakázok… :D)

Csütörtökön Huginál leszek, tehát filmmaratont tartunk és pénteken kómáson pontban 10-kor lejelentkezünk ofőnél… aztán meg az előző esti útvonaltervezést sutba vágva, nyakunkba vesszük a várost, szórakozunk és élvezzük a szünetet… stb.

Mega és IKSZ

Viszlát Melinda! Nekem unszimpatikus volt, szóval nem fogok nagyom sírni utána. Azt jobban sajnálom, hogy Veca esett ki, bár nem lepődtem meg, hisz a műsor kezdete előtt már órákkal keringet a neten a kieső neve… Csak dobnák ki már Norbikát!!! Könyiii! Lehet, hogy vicces a színpadi előadásmódja, de egy cd-t tőle soha az életben nem akarnék, még ha ingyen osztogatnák, akkor sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük