EREDETI CÍM: L’arnacoeur/Heartbreaker

francia-monacói romantikus vígjáték

Romain Duris (Alex Lippi)
Vanessa Paradis (Juliette Van Der Becq)
Julie Ferrier (Mélanie)
François Damiens (Marc)
Héléna Noguerra (Sophie)
Andrew Lincoln (Jonathan Alcot)
Jacques Frantz (Van Der Becq)
Jean-Yves Lafesse (Dutour)

A Szívrablók Alexről és nővéréről szól, akik furcsa vállalkozást működtetnek: párkapcsolatokat szakítanak meg. Munkájuk bármennyire is erkölcstelen, ennek is megvannak a maga szabályai. Első szabály: Boldog párt nem szabad elszakítani! Második szabály: Munkában nincs szerelem! Egy nap felbéreli őket egy gazdag férfi, hogy intézzék el lánya szakítását, aki épp férjhez menni készül. Kis utánajárás után Alexék számára világossá válik, hogy tökéletesen boldog párral van dolguk, ám a testvérek pénzügyeik rendezése érdekében készek megszegni első számú szabályukat. A bajt tovább tetézi néhány közösen eltöltött nap a menyasszonnyal, és Alex, a vérprofi szívrabló kezdi elveszíteni a fejét – megszegi a második szabályt.

***

Nyáltenger? – Spoilert tartalmaz…

Nyáron ment a mozikban, a tévében agyonreklámozták, de akkor nem érdekelt annyira… Most emlékeimben kutatva eszembe ötlött, hogy azért meg kéne nézni, hátha jó film… Jó ötlet volt, mert életemben nem nevettem ennyit egy filmen! 😀

Amikor Alex a Dirty Dance-os részt gyakorolta… 😀 Annyira visíthatnékom volt… 😀 Aztán, amikor újra meghallottam a dallamot felcsendülni… XD 😀 Ezek után, ha meghallom ezt a számot, sírva fogok röhögni!

Tetszett a táj is, meg volt egy rész Monacóból is. (L) Ha jobban belegondolok, akkor elég sok szállodai rész volt és szinte csak néha lehetett elkapni egy-egy szép tájképet. Meg valahogy a sivatagi kezdőkép után egy kicsit szürke lett a négy fal közé bezárt történet.

Az elején, amikor az a szerencsétlen galamb nem repült el. 😀 😀 😀 Meg amikor a lakosztály vízben úszott… Szegény Alexot meg mindig kiütötték…  Ááá, ez egy rohadt jó film! 😉

És hogy nyáltenger-e? Láttam már ennél vészesebbeket is…

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük