Így készült: Soha nem mondom ki, hogy… – 3. fejezet

Épp két teafőzés között vagyok, szóval gyorsan megörökítem azokat a pillanatokat, amik e fejezet közben történtek. (Egy kis kedvcsináló a bétázás idejére… 🙂 – Mihelyst találok egy lelkes vállalkozót.)*

***

1. Mekkorát léphet Piton? – Legyen a folyosó 3 és fél méter széles. (Gondoltam, kipróbálom, hogy legalább legyen hiteles…)

Mennyit léphet 3 és fél méteren belül… Egy…, kettő…, nem, nem, ez túl kicsi.

Újra: egy…, kettő…, nem jó így sem…

Tehát: egy…, kettő…, csatt – fájdalmas találkozás az ágy lábával – lábfájó tánc eljárása. (És ezt most mind képzeljétek el, mintha Piton tenné. XDXDXD)

A végén már a röhögéstől bőgtem! Milyen abszurdum lenne, ahogy Piton fél lábon ugrálva, fájlalja a nagylábujját. XDXD *nyeeeh*

***

2.

  • Egy őskori székem van, itt a gép előtt. Teljesen kiszáradt, már ráférne egy tatarozás…
  • A szobám a spájz mellett van, a “hatalmas” konyha pedig a ház másik végében. (Ne kérdezzétek milyen építészeti fricska ez… [és akkor  az éjszaka közepén azt hallom, hogy valaki matat a spájzban, mert megéhezett])

Írás közben zenét hallgatok; nyitva a szobám ajtaja, hogy anya is hallja – főz:

– … kéne egy csomag cukor – kiált anya a konyhából.

– Mindjárt! – válaszolok.

(2 perccel később)

– Letelt a mindjárt! – jön a zabos instrukció.

– Egy pillanat! – válaszolok.

(Reccs)

– Mit csinálsz? – néz be anya.

Éppen részeg vagyok, nem tűnt fel? – A szék megadta magát, én meg közelebbi ismeretségbe bonyolódtam a szőnyeggel… X’D X’D 😀

***

3.

Nevesincs mogyorókrémes bödön alján találtam még egy kiskanálnyi életmentő elixírt. Aztán lemondóan konstatáltam, hogy körülbelül így érezhet Dumbledore, amikor Piton haragjának tárgyává válnak az édességei… Elfoszlanak.

Hamarosan!

Soha nem mondom ki, hogy…

3. fejezet – Sss!

* (Mivel igen kicsi rá az esély, hogy az elkövetkezendő évezredekben találok bétát, ezért a bétázatlan verzió holnap reggel várható… ;))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük