IKSZ helyett

Talán akkor kezdtem komolyabban nem nézni, amikor a mentorok házánál kiestek olyanok, akiknek nem kellett volna, és olyanok jutottak tovább (akik bár szerencsére már kiestek), irtó pocsékak voltak. Szombat esténként mindig úgy ülök le a fotelba/vagy döglök be az ágyba, hogy: Na, talán majd ma este…

Az élő show-ból talán egyet, ha rendesen, az elejétől – a végéig megnéztem… Általában az van, hogy megnézem az első két számot – pocséknak titulálom, aztán lehalkítom és inkább olvasok közben, vagy kapcsolgatok. XD Szóval én tényleg mindig megadom az esélyt, régen rendszeres néző voltam, de most már egy szóval jellemezve: irritál.

Legutoljára azt csináltam, hogy megnéztem az első számot – eleve iszonyat volt  Nóri majomkodása, azért nem is ejtek róla több szót -, kikapcsoltam a dobozt, és inkább neteztem. Mert más adón is csak dögunalom megy… Gáááz!

Szóval, ha más is ilyen cipóban cipőben jár, és épp itt ténfereg, akkor legalább legyen is valami hangulat. ^^ *tucc-tucc*

Mai első versenyzőnk: Example – ‘Changed The Way You Kiss Me’

A következő versenyző: Semisonic – Closing Time

A harmadik versenyző körme letörött, ezért helyébe az első ugrott be, egy másik számmal 🙂 : Example – ‘Kickstarts’

A negyedik versenyző: Scooter – One (Always Hardcore)

A soron következő versenyző: Adele – Rolling In The Deep

Mai utolsó, honlapra lépő versenyzőnk: Marlon Roudette – New Age

Meghívott előadóink: Celine Dion/Barbara Streisand – Tell Him

Egyébként este lehet, hogy megnézem a Simone-t, mert az tetszett, bár úgy emlékszem, hogy nem akkora nagy világsiker, de még mindig több a semminél. Vagy lehet, hogy megnézem a tegnap esti film végét… Hát igen, bealudtam rajta, pedig nagyon izgalmas volt. XD 😀 (Az esti filmek közül a többi meg mind olyan amit, vagy milliószor láttam, vagy alapból nem voltam elájulva tőle.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük