Megnyílt a Könyvpiac

Főhírként, maradnék ennél az újdonságnál, de lejjebb találtok még pár hétköznapibb, esetleg érdekes dolgot. Vagy egyszerre mindkettőt…? 🙂

Könyvpiac

A héten megnyílt a híres-neves könyvpiac, ahol főként könyvvételről van szó. (Jelenleg nincs semmilyen eladó könyvem, ezért maradok most csak a vételnél. 😉 – Egyébként is, lehet tőlem e-bookot vinni, szóval az érme másik oldala is megtalálható képletesen.)

A fenti linken találhatjátok azt a felsorolást, amiben azok a könyvek szerepelnek, amiket befogadna a könyvespolcom. Antikvár; párszor olvasott; egyszer olvasott, de nem tetszett, eredeti tulajdonosa megszabadulni kíván tőle könyvek…

A listán jelenleg Könyvmolyképzős könyvek, pár más kiadótól lévő könyvek, mangák találhatók meg, de folyamatosan frissítem a listát, szóval érdemes visszanézni.

A további részleteket is a linken túl olvashatjátok. 😀

***

Erre szokás azt mondani, hogy baró:

Mondtam én. 😀

***

Eseményekben dús volt ez a hét is, csak azt sajnálom, hogy több olyan dologra kellet időt vesztegetnem, ami a jövőben negatívumként fog visszatérni. Persze voltak kellemes pillanatok, és simán mondhatom, hogy még így nagyon jó hét, volt, de ha belegondolok pár dologba, kapásból keserű ízt kap minden.

***

Jelenleg totálisan nem érdekel a Megasztár, annyira unalmas és elcsépelt már, hogy egyszerűen még belekukkantani sincs kedvem. Azt megértem, hogy Amerikában már kb. a 100. évadot készítik hasonszőrű műsorból, de nálunk miért? Aki akart, az már úgy is elment; már lett egy csomó “tehetségünk” akik azon nyavalyognak (hazudnak), hogy mennyire nem tudnak megélni… blabla. Akkor miért??? Így is bunda az egész.

***

Előbb nézd meg EZT, és utána olvass tovább.

Szerintem tök gáz, hogy a jó kis darabokat sorban cserélik le egyre gagyibbakra. Azok a régi, szép idők… 🙂 Egyébként az tud ezzel az egész üggyel kapcsolatban feldühíteni, hogy kis totyogós újoncok is bekerülnek az Opiba… Ami egy részről természetesen elkerülhetetlen az iskolája miatt, de régen még volt legalább egy ranglétra, amit végig kellett járni, vagy legalábbis alul kellett kezdeni (aztán onnan már mindegy volt, hogy átugrasz 30 fokot a tehetséged miatt). De a jelenlegi kapásból-nagy-szerepet-osztunk-rád, egyszerűen tűrhetetlen, és meg tudom érteni az IGAZI színészeket. (És még nem is a Bereczki-Szinetár páros a kedvencem…)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük