Rövid poszt jön, mert azért ez nem egy akkora hír. A Megáról már régen lemondtam, mert semmi újat nem tud mutatni. (Még mindig képtelen vagyok felfogni, minek ennyi tehetségtelen kretén – tisztelet a kivételnek -, egy kis országnak, még ha a környező magyarságot bele is számítjuk… Uncsi.)

Szombat esti tunyulásként megnéztem a CSISZ-t, bár sokszor elkapcsoltam, mert egy csöppet felhúzott, hogy minden fahangút továbbengedtek. Kivétel Puzsérnak van hallása, mert úgy tűnik, hogy a híres-hírhedt színészeknek, énekeseknek a hallójáratait eltömítette a fülzsír. Na jó, azért néha ő is túllő a célon.

Egyébként nem vágtam hanyatt magamat ettől a válogatástól, mert sem túl pozitívan kiemelkedő jelenséget nem láttam (talán 1-2 el volt vetve), sem túl extrasz@rt. Oké, a gáz és a lúzer kategóriából volt egy csomó, de nem volt egy olyan igazi sem, amin még most is röhöghetnék, mert annyira felvillanyozta az estémet. A következőre még benevezek, de a körmömet a tenyerembe vájom, úgy szurkolok, hogy legyen valami kimagaslóan jó.

P.S.: a reklámban lévő csaj még nem az a kategória.

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük