Zenés hétvége

Nem lehet azt mondani, hogy nem jött össze semmi ezen a hévégén. XD Ezen a héten… Éjszakánként végighallgattam mindenféle típusú, műfajú zenét, ami az Ipodomon leledzett. Hű társ volt, még akkor is amikor, már pirosan jelezte, hogy a lemerülés határán van. (Még így is kitartott egész éjjel.)

Tegnap vége lett a Megasztárnak; valami tini nyerte? Ennyit ér az a hatalmas hírnév… Fél év és süllyesztő.

CSISZ: Múlt héten is találtam helyette érdekesebbet, aztán csak pár pillanat erejéig kapcsoltam mindig át; most sem volt másként. Sajnálom, hogy Marci ment haza, de szerintem egyértelmű volt, hogy kettejük közül, ki fog bent maradni. Legalább ez még volt annyira érdekes, hogy néhány másodpercre lekössön. XD

Eurovízió: Néztem az elődöntőket, és már akkor borítékoltam, hogy a mi dalunk harmatgyenge. A klippel együtt még jónak mondható, bár a szám és a klip két külön világ, de csak szimplán a zene… Most lehet kifütyülni, de ez az igazság. Egyébként, ahogy elhallgatom a többit… khm, a felének a bejutását megkérdőjelezném.

Ja, és rém unalmas két estén ugyanazzal a számmal menőzni; igazán kitalálhatnának a szervezők valamit erre.

Hogy fájdítsam a szíveket: Jelenleg cukrászdába való sütit majszolok. (L) Persze itthon készült, de igazán pompásra sikeredett. 🙂

Holnap élőben fojtatom a zenehallgatást egy… Na jó, ezt inkább itt nem fejezem be. Ez lesz a kémpróba. *wehhehhe* (Van az a film; asszem’ az a címe, hogy A Tégla – Na, mostanában nekem is meggyűlik a bajom eggyel…)

*

Az F1 kivételesen nagyon tetszett, annak ellenére, hogy az egyik kommentátor szörcsögött (ezúton küldök egy képzeletbeli pzs-t), és belevágott a másik szavába.

*

Bográcsozás éjjel-nappal.

Táltoszene.

Yepp.

Meg parázs.

Go offline.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük