Régebben is volt pár hasonló bejegyzés, de ettől kezdve, számozom is őket.

Talán feltűnt, hogy ennek a mindennapok bejegyzésnek a képe módosítva van… Most csak két újat farigcsáltam, és csak paintbe, szóval ahhoz mérten gagyik, de a célnak megfelelnek. XD Új képek/lécek: vers, mindennapok-honlap.

Van új csere! Jippí! Tessék csekkolni! 😉 Valamint bevezettem  a szüneten lévő lapok megkülönböztetését is, ha az oldalak szerkesztői netán erre tévednének, és hibásan vannak a szüneten lévők között, jelezzék. 🙂

Elkezdtem a kötelező olvasmányok linkjeit összegyűjtögetni, mert szerintem vannak páran, akik a rövidebbeket inkább neten olvassák el (ha elolvassák), minthogy megvegyék, vagy meghatározott ideig kotkodálhassanak csak rajta. (Pl.: hosszabb terjedelmű kötelezőt is csak egy hétig lehet kölcsönözni, mert hiány van belőle… -.-“) Az E-book szektorba csak szórakoztató irodalmat szánok. (Uhm, azon is lenne mit frissítenem… X’D) Folyamatosan fogom bővíteni… Jó bogarászást! -> Sulisokk, doga, puska/Irodalom – Kötelezők

A jobb oldali hirdetést kicseréltem. 🙂

Problem: nem jelenik meg/töltődik be az oldal. Nos, ezt biztos nem látják azok, akiknek ilyen problémájuk van… X’D Bár egyesek jelezték, hogy másik gépről meg sikerült megnézni a lapot. Eddig ketten voltak, akiknek probléma volt az oldal megtekintése. A hatalmas miértre még most is keresem a megoldást, de jelenleg még nincs használható ötletem. Addig is azt tudom csak tanácsolni, hogy:

  • MF-en futtassák a lapot
  • Flash Player és társai használata szükséges
  • gyors net

Ja, és anno jeleztem, hogy egyhamar nem lesz design cserélve, szóval kitartást… és természetesen, ha valami nem stimmel, azonnal Írjatok!!!

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük