Theatre week 2. #13

*

2014. május 31.

Elmaradt élménybeszámoló

Vadregény – Into the Woods

musical

Magyar Színház

Így értékelem

Volt egyszer egy csapat, melynek tagjai imádtak színházba járni…

Igen hiányos információk birtokában, de lelkesen vettünk rá jegyet, mert ami történet, leírás eljutott hozzánk, az alapján jónak tituláltuk. Egy kis horror, egy kis misztikum… de valójában röhögve távoztunk.

A történet… nem is találom a szavakat. Az első része jó volt, de ha nem mondják be, hogy szünet, biztos, hogy hazamegyünk. 😀 Így csak a sarki boltig mentünk, nevetve a balgaságunkon, hogy vegyünk egy kis innivalót. (Igen, bojkottáljuk a drága színházi büféket, kb. minden színházban.)

A sztori másik fele… mindannyiunknál ingadozó tendenciát mutatott. Az egyik percben szakadtunk a röhögéstől, a másikban meg azon gondolkoztunk, hogy hova lehet még csűrni-csavarni a történetet. Jó volt, de mi inkább a horror miatt mentünk, és oké, hogy folyt a vér (placcs), de tényleg inkább egy komédiába illett be az egész.

A tehén mindent visz, baromi ötletes volt a megoldása, meg alapból az egész karakter… 😀 A díszlet… fokoztam a hangulatot azzal a beszólással, hogy: Mik ezek? Óriás cigik, vagy mi? Jó, talán kicsit alpári volt tőlem ez, de kihagyhatatlan. Természetesen az erdőt, a fákat jelképezték a… cigaretták. XD

Vannak olyanok, akiknek annyira bejött a sztori, hogy többször is elmennek rá, de úgy tűnik, hogy a mi társaságunk ízlése nagyban különbözik. Jó volt, tetszett is, viszont nem hiszem – és a társaság sem -, hogy újra jegyet váltanánk rá. Természetesen a filmnek adok egy esélyt, és talán a többieket is rá tudom venni majd…

Képek

Pontozásra fel! – (1-5; 5 a legjobb)

Cselekmény/történet: 5, – én, és a jó szívem…

Zene: 5, – nagyon súrolja

Ének: 4 – nem akarok szívtelen lenni, de van aki vehetne pár énekórát

Díszlet: 4 – ötletes, bár a cigis sztori… 🙂

Jelmez: 5 – megfelelő, a piros köpenyt én is elfogadnám

Jegyár: 4 – egy fokkal nagyobb élményt vártam volna ilyen árért

Ülőhely: 5 – jól lehetett látni

‘Vendéglátás’: 5 – viszont a beépülés fogalma új szintet ért el

Színlap

Tags:

1 Komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük