Theatre week 2. #14

*

2014. június 11.

Elmaradt élménybeszámoló

Szép nyári nap

Neoton musical

Budapesti Operettszínház

Így értékelem

Szintén hiányosságot pótoltam azzal, hogy jegyet váltottam rá.

Egyértelműen a zene viszi az egészet. A történet jó, de alapjában véve már sok ilyennel találkozhattunk, szóval sok újdonságot nem mutat. Végig teljes a bulihangulat, a hangerő maxon, a parti a tetőfokára hág, szóval egy szép nyári napon én is buliztam… 😀

Évad vége felé már mindenki fáradt, így előfordulnak apróbb allűrök, a díszlet is már megsínyli a sok húrcibálást, mindenki szeme előtt egy kis pihenés lebeg, így megengedett a – valójában mondjuk egy szünet alatt – kijavítható hibák nyári szünetre való hagyása. Mondjuk az ilyen esetekről mindig két véleményem van, és a hangulatomtól függően tolerálom – vagy épp nem – ezeket a szituációkat. Továbbra is csak a díszletről van szó.

A szereposztást tekintve… első, természetesen. Oké, van amiből nem szeretem az első szereposztást, de maradjunk annyiban, hogy ha fél évvel kell is korábban megváltani a jegyet, néha ott fenn – tudjátok – szeretnek, és olyan szereposztást sikerül kifogni – természetesen véletlenül -, ami… number one. Oké, ennél a darabnál a másik is nagyon jó. Az előbbieket azért írtam, mert kifejezetten Csepregi miatt lett erre a napra váltva… (Egyébként az első szereposztásban is van olyan, akit nem bírok, mindegy.) A Művésznő nagyot alakított, igazán hozta a formáját, a showt, de már neki sem régi a hangja… és dicsérendő, hogy nem playback, de azért na… (Tisztelem az idősebbeket, a nagy művészeket, de van egy határ sajnos, ahol tudni kell befejezni, vagy legalábbis átgondolni a dolgokat.)

Egyébként mindenképp megmosolyogtató, ahogy a stáb, a zenészek is buliznak végig az előadás során, látszik rajtuk, hogy élvezik a zenét, a hangulatot.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha fel szeretne töltődni, egy jót bulizni. Jegyet rá! 😉

Képek

Pontozásra fel! – (1-5; 5 a legjobb)

Cselekmény/történet: 5 – kicsit sablon, de szerethető

Zene: 5* – nem is kérdés

Ének: 4 – a fentebb említett ok miatt

Díszlet: 5 – kitűnő

Jelmez: 5 – most erre mit írjak? 🙂

Jegyár: 5 – megfizethető

Ülőhely: 5 – a szokásos helyen <3

‘Vendéglátás’: 5 – kedvesek voltak

Színlap

Tags:

1 Komment

  1. Visszajelzés: Theatre week 2. | Volk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük