GYŰJTŐ

> A játék <

Ígéretemhez híven, ez az a hely, ahol némi információt találtok a névjegykártyák hollétéhez. (Hozzászólásokban.)

Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ahol több darab kerül kihelyezésre, csak egyet (magának) vigyen el, a többit hagyja ott, más kincskeresőknek!

Ezenkívül, ez a szekció javarészt a már elhagyott névjegykártyákról ad információt, tehát nagy eséllyel, amikor odaérsz, már vagy valaki elvitte, vagy egy kedves takarító kidobta…

A jövőbeni elhagyásra váró kártyákra az oldal folyamatos olvasása során lehet rábukkanni (pl. hogy ide v. oda készülök színházba/múzeumba stb.), esetleg más felületeken. (moly/face)

Persze vannak/lesznek olyan névjegykártyák is, amelyekről semmilyen információ nem kerül nyilvánosságra. 🙂

Jó keresgélést, és játékot! 🙂

20 thoughts on “GYŰJTŐ

  1. Tegnap este az egyik színházban elveszett és megtalálódott egy névjegykártya. Persze ez már másokon nem segít, csak ösztönzőleg osztom meg, hogy járjatok nyitott szemmel. 😉

  2. Akik 2015. november 30-ig A bolond lány c. előadásra szóló jegyükkel készítenek egy szelfit 😀 és elküldik a missvolkblack[kukac]gmail[pont]com címre, egy névjegykártyában részesülnek. Jegyvételre fel! (Ez a kivétel csak azért lett hozva, mert amikor megyek már telt ház van, és a későbbiekre is nehéz jegyet szerezni, így talán több esélye van mindenkinek…)

  3. Akik valamelyik októberi Csínom Palkó előadásra szóló jegyükkel készítenek egy szelfit 🙂 és (2015. november 5-ig) elküldik a missvolkblack[kukac]gmail[pont]com címre, egy névjegykártyában részesülnek. Jegyvételre fel!

  4. Őszinte leszek: tegnap (okt. 23.) elfelejtettem kitenni néhány névjegyet az Operában a nyílt napon. 🙂 Így, aki volt, és szép emlékkel távozott valamelyik előadásról, írja meg a missvolkblack[kukac]gmail[pont]com címre, kb. 3 mondatos keretben. 😉

  5. Hamarosan jön a Farkas kérdés #02, illetve Ajánlj egy… következő része, amikkel újra lehet játszani névjegyekért. (Természetesen akiknek már van, azok válaszait, és véleményét szintén várom majd! ;))

  6. Fantasztikusan elfelejtettem névjegyezni az Operaházban, meg az Erkelben mostanában, így az idei Lear, Turandot, Don Pasquale c. előadásokra szóló bármely jegyről készült fotóval lehet jelentkezni egy névjegyért a missvolkblack[kukac]gmail[pont]com címen. 😀

  7. Mivel a szept. 24-i Traviata (MÁO) telt házas, és nemcsak egy estés közönségnek szeretnék esélyt adni, ezért bármely 2016. szept. 24 és okt. 16 közötti Traviata jegyről készült fotóval lehet jelentkezni egy névjegyért a missvolkblack[kukac]gmail[pont]com címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük