#02 Ajánlj egy… cukrászdát!

Ahoy, matrózok!

Itt a második feladat nektek – és nekem. (Az elsőt tekintve, a könyvbeszerzés még folyamatban.)

Ez már egy kicsit komplikáltabb dolog lesz, de szerintem még mindig nagyon egyszerűen megvalósítható! 🙂 Sőt! Elsősorban budapesti helyek érdekelnének, de mivel utazgatni is szoktam, ezért az ország bármely pontjáról lehet játszani az Ó-Szent-Névjegykártyáért.

Részletes leírás, segítség, stb.

A feladat pedig a következő: egy cukrászda ajánlása. Mint megszokható nálam, nem ilyen egyszerű a dolog!

500 Ft alatti finom, ízletes sütemény vásárolható legyen eme csodás helyen, és legyen mód helyben, nyugodtan elfogyasztani. Tehát érdemes kóstolót végezned, mielőtt ajánlanád, mert ha a Te ajánlottad lesz a nyertes, megy a küldöttség – élükön velem – és ellenőrizzük. 🙂 (Nyami-nyami.) Szóval kérlek Titeket, ne mérgezzetek meg!

Ne ajánlj olyan cukrászdát, amelyet valaki előtted már megtett. Rögtön (záros határidőn belül) válaszolok majd minden ajánlásra, hogy elfogadva vagy írj másikat, mert már megelőztek…

Formai követelmények:

 • Cukrászda neve, pontos címe
 • Választott sütemény neve, ára

Beküldési határidő: 2016. január 31.

Egyéb követelmény nincs.

Mestermunkáitokat ez alá a bejegyzés alá, hozzászólás formájában tudjátok prezentálni. Fontos, hogy valós e-mail címet adjatok meg a kötelező mezőben!

Díjazás

Az ajánlások közül kettő lesz kisorsolva, méghozzá:

 • egy budapesti
 • egy vidéki cukrászda

és ezen remekművek tulajdonosai kapnak egy-egy névjegykártyát, amellyel játszhatnak az akkor már újabban futó nyereményjátékon. (És a későbbi névjegyes játékokon.) Figyelem! A névjegykártya megléte még nem biztosítja automatikusan a névjegykártyás játékon való részvételt -> Részletek.

Egyéb óhaj-sóhaj is hozzászólásban. Jó kóstolást!

*

Akik már rendelkeznek névjeggyel, szintén nyugodtan ajánljanak remek cukrászdákat; csak annyi a kérésem, hogy tüntessék fel azt is, hogy már nem tartanak igényt kártyára. 🙂

*

Re.: A sorsolás megtörtént

*

Ajánlj egy…

8 thoughts on “#02 Ajánlj egy… cukrászdát!

 1. Szia! Én is szeretnék ajánlani egy jó kis cukrászdát. Tudom, hogy elsősorban budapesti helyet keresel, de hidd el megéri betérni ide is ha vidéken jársz. Gyönyörű a hely és nagyon finomak a sütik!
  Mandula Cukrászda H-4024 Debrecen, Ember Pál utca 23.
  Barackos madártej szelet 490 Ft.

  Turbucz Viktória

 2. Szia! Én a szolnoki Zagyva Cukrászdát (5000 Szolnok, Dr. Sebestyén krt. 2.) ajánlom, garantáltan a megye legjobb cukija! 🙂 Az összes sütemény bőven 500 forint alatt van, ellenben igen szép nagy adagok. Egy pesti számára furcsa lehet első alkalommal, ugyanis ekkora szeleteket itt jóval drágábban lehet kapni. Ha választanom kell egyet, akkor a (most már túlzás nélkül mondhatom, hogy) világhírű szolnoki habos islert ajánlom, ami 200 forint körül van 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük