Nyereményjáték szabályzat

Eljött ennek is az ideje… Röviden, általánosan a játékokról.

Különféle játékok futnak, sokszor párhuzamosan az oldalon, így szeretném ezen játékok főbb pontjait kiemelni a félreértések elkerülése végett:

  1. A fontos információk – játék ideje, menete, postázás – mindig fel vannak tüntetve adott játék (elsődleges) bejegyzésénél.
  2. Mindig fel van tüntetve, hogy kik játszhatnak – pl.: csak névjegykártyával rendelkezők, csak belföldiek, stb.
  3. Fel van tüntetve, hogy vállalom-e a postázást. Általában igen, de ha mégsem, akkor a játék szövege úgy van megírva, hogy pl.: csak budapestiek vehetnek részt, mert személyes átvétel… Arra is figyelni kell, hogy azt is fel szoktam tüntetni, hogy pl.: CSAK belföldre vállalom a postázást.
  4. Budapestre NINCS postázás, csak személyes átvétel.
  5. Sorsolás után a nyertes neve min. fel van tüntetve a honlapon, de e-mail értesítés is ki szokott futni. Eredményhirdetés/sorsolás időpontja után 1 hónapig jelentkezhet a nyereményért a nyertes. Ha határidőn belül nem jelentkezik érte, fájó szívvel lemondottnak tekintem a nyereményt, mely így egy későbbi játékon újra előkerülhet. (Ezért illik olyan e-mail címet megadni, amit legalább hetente megnézel, illetve visszanézni néha a honlapra.) 😉
  6. Ha személyes átvételről van szó, nem kívánok fél évet ülni a nyereményen, így az átvételre záros határidőn belül sort kell keríteni.
  7. Könyvek estében új és használt/antikvár darabok is játékba kerülhetnek. Csakis igényes példányok – mindig fel van tüntetve az állapotuk.
  8. Ha valamilyen információ hiányozna, vagy valami nem lenne egyértelmű -> adott játéknál lehet kérdezni, vagy a missvolkblack[kukac]gmail[pont]com címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük