Nálunk járt a nyuszi farkas, és hagyott egy kis játékot a honlapon, jelképes nyereményért, hisz ez most egyáltalán nem volt betervezve. 😀 Tehát, aki unatkozna, annak itt a remek lehetőség, hogy egy kicsit megcsillogtassa tudományát… Na, de mi téren?

A játékhoz 2015 decemberéhez kell visszabarangolni a honlapon. Abban a hónapban felkerült 5 darab kép, melyeken nemes férfiak szerepelnek egy-egy idézet kíséretében. 😀 Az idézeteket vagy a képen látható karakter megformálása közben mondták, vagy az adott figurára nagyon jellemző (tehát más nyilatkozott így róluk).

A feladat az, hogy mind az 5 kép esetén 3 adott információt küldj el. (Összesen 15 infó, ha valaki rossz lenne matekból. ;))

Ezek pedig:

  1. A kép melyik filmben/sorozatban készült. (Pl.: Star Wars 3) Tévésorozat esetén elég a cím, nem kell évad/epizód.
  2. Melyik karakter látható rajta? (Pl.: Anakin)
  3. Hogy hívják/ták a színészt? (Pl.: Hayden Christensen)

Szerintem nagyon könnyű összeállítás sikeredett (habár egyes képeket nézve, mégsem), szóval talán senki nem fog vért izzadni a megfejtés során. Ha mégis elakadnál, nézz körbe a honlapon, mert olyan urak kerültek reflektorfénybe, akik már máskor is tiszteletüket tették a lapon. (Asszem’.) De az idézetek nagyban segítenek! 😉

Nyeremény: két könyvjelző, egy notesz, és egy névjegy (ha még nincsen).

Helyes megfejtésedet küldd el a missvolkblack[kukac]gmail[pont]com címre a neveddel április 30-ig.

Ha tetszett a játék, nyomj egy lájkot az oldalra! 😉 Cél a 220. lájk, ugyanis hagyott itt a nyuszi farkas egy könyvet is olyan kikötéssel, hogy 220 felett újabb játék indul.

Jó keresgélést és fejtörést! 😉

*

RE.: A sorsolás megtörtént

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük