Határozat – A honlap működésével kapcsolatban

Kedves Mindenki!

Évente többször mérlegre kerül a honlap sorsa, jelene, jövője. Mindig nosztalgikus hangulat szokott elkapni ilyenkor, hogy mennyi minden történt, mennyi jó és rossz, öröm, bánat van a sorok, bejegyzések között. Mennyi színházas, könyves, filmes élmény lett leírva, megörökítve. (És még mennyi nem.) Mennyi szívességet kértem, hogy egyes előadásokra eljuthassak, hogy egyes könyveket elolvashassak, és mennyi mindent kaptam. <3 Főként magánszemélyektől, mivel intézményhez (könyvtár kivételével) soha nem fordultam kéréssel. Igen, felajánlás az volt, és bár nem sok, azt is mindig megbecsültem.

Egy év alatt, általában négy alkalommal (évszakok :)) kerül sor a honlap mérlegelésére, télen és nyáron nagyobb lélegzetvételű újítások és ötletek szoktak napirendre kerülni… De most még csak tavasz van…

Ez a nagy csend, ez a tarthatatlan állapot előrébb hozta azt az áttekintést, amely egy forró nyári napra való lett volna, s a határozat értelmében…

június 15. éjfélig

van lehetősége mindenkinek elmentenie azokat a fanficeket, amelyeket szeretett, elolvasni újra a bejegyzéseket, “átlapozni” a honlapot, újra végigjátszani pl. a Drink Me játékot, keresgélni a könyvajánlók között a jelenlegi formátumában.

A meghirdetett nyereményjátékok rendben le fognak zajlani, jelenleg egy elmaradás (Fejtörő) van, amelynek eredményhirdetése a héten várható.

A névjegyeket mindenki őrizze meg.

Emlékezve,

Volk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük