Különleges poszt következik, ugyanis soha nem lehetett ennyire bepillantani egy háttérfolyamatba. Nos, ezzel a bejegyzéssel ez most megváltozik, ugyanis a képen a 2016/17-es színházi évad tervezetét láthatjátok. Pontosabban azt, hogy mely színházi előadásokat szeretném ebben az évadban megtekinteni, sőt melyek azok, amikre már van jegyem is.

Mivel ez még csak egy terv, sok minden változhat. Lesznek olyan darabok, amikre bár szeretnék eljutni, nem lesz módom, vagy épp újabb előadások bukkannak fel a kis táblázatomban. Persze az újításokat már nem fogjátok látni, hisz kell egy kis balladai homály is. 😉

Az már most biztos, hogy az Opera-Erkel tengelyt tekintve a “kevésbé ismertebb” új bemutatású előadásokra szintén fogok menni – ezeknek az egyeztetése folyamatban, és nagyon esélyes, hogy azokra az előadásokra, amelyek nincs jegyem rá jelölést kaptak, ki fognak maradni. Valamit valamiért.

A többi színház esetében a nincs jegyem rá, azt jelenti, hogy nagyon szeretnék eljutni rá, de még a beszerzéstől távol állok.

A talán jelzésű előadások esetében, nagyon ingadozó, hogy lesz-e belőlük valami, rengeteg dologtól függ. Valamint, vannak közöttük olyanok, amiket már sokszor láttam, és csak egy kis felelevenítésre vágyom… 😀

A nmh azt jelenti, hogy még nincs meghirdetve az az előadás, amit bár bejelentettek, de még nagyon a távoli jövőbe veszik, tavaszig bármi történhet vele; illetve ez egyfajta joker jelzés is, hogy az adott színházban kíváncsi vagyok esetlegesen egy másik előadásra – vagy többre, csak még nem jutottam döntésre.

Nincsenek többszörösök jelezve, azaz lesz olyan előadás, amit az évad során többször meg fogok tekinteni, mert az egyik kedvencem, vagy szimplán meghívnak rá többször. Hogy ezekről lesz-e mindig külön-külön bejegyzés…, nos nem hiszem. Ha valami nagy kedvencről van szó, vagy történik valami különleges, akkor talán.

A három tiszteletjegy inkább kettőt takar, mert előző évről maradt egy, de nem hiszem, hogy sikerül érvényt szereznem neki idén. Egyébként ezek konkrét színház(ak)hoz vannak kötve, amit most kivételesen nem kívánok feltüntetni.

Az öt koncert egy nagyon képlékeny szám, ugyanis csak fél pillantást vetettem a koncertnaptárra, és ezt találtam ideálisnak az évadra, de anyagi okból bármi megtörténhet. Nem ez a szekció áll az első helyen, így ez változhat a leginkább, ebből a zsetonból lehet kigazdálkodni más, több színházjegyet.

*

2016/2017

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük