#03 Ajánlj egy… színdarabot!

Ahoy, matrózok!

Itt a harmadik feladat nektek – és nekem. A válaszadók között továbbra is egy Ó-Szent-Névjegykártya lesz kisorsolva.

Részletes leírás, segítség, stb.

A feladat egy (nem zenés) színdarab ajánlása, amit ebben az évadban láttál, vagy tudod, hogy a következő évadban játszani fogják. Ez azért fontos, mert javarészt zenés előadásokra járok, és az évadban szeretnék majd ezen egy kicsit változtatni. A lényeg:

  • legyen személyes élményed/véleményed róla,
  • következő évadban játsszák (2017/2018),
  • ne zenés előadás legyen.

Az ajánlásod ez alatt a bejegyzés alatt komment formájában tudod megtenni, amire válaszolok is, záros határidőn belül. Még annyi lenne a kérésem, hogy a sablonos mondatok pufogtatását mellőzzétek, arra vagyok kíváncsi, hogy Titeket konkrétan mi fogott meg a darabban, miért ajánlanátok másnak. Legyetek kreatívak!

Formai követelmények

5-10 mondatos ajánlás, miért érdemes megnézni az általad választott darabot. Lehetőleg öt mondaton keresztül ne az ismétlődjön, hogy azért ajánlod, mert tetszett neked.

Beküldési határidő: 2017. augusztus 31.

Egyéb követelmény nincs.

Mestermunkáitokat ez alá a bejegyzés alá, hozzászólás formájában tudjátok prezentálni. Fontos, hogy valós e-mail címet adjatok meg a kötelező mezőben!

Díjazás: az ajánlások közül egyet választok ki, és azon remekmű tulajdonosa kap egy névjegykártyát, amellyel játszhat a folyamatosan futó NK-s nyereményjátékon. (És a későbbi névjegyes játékokon.) Figyelem! A névjegykártya megléte még nem biztosítja automatikusan a névjegykártyás játékon való részvételt -> Részletek.

Egyéb óhaj-sóhaj is hozzászólásban. Jó írást! ?

*

Akik már rendelkeznek névjeggyel, nyugodtan ajánljanak remek előadásokat; csak annyi a kérésem, hogy tüntessék fel azt is, hogy már nem tartanak igényt kártyára. ?

*

Re.: A játéknak vége.

*

Ajánlj egy…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük