Változtatások

A mai nappal megszűnt a Könyvek főmenüpont.

Innen volt elérhető, hogy milyen könyveket keresek/vettem meg tőletek, antikváriumból, illetve régebben itt volt egy e-book szekció is. Jó ideje nem használtam ezt az opciót, így most kiszanáltam. Az Olvasnivaló kategória továbbra is zavartalanul működik – a kettő, mondhatni külön létezett eddig is.

Gondolkoztam rajta, hogy megmaradjon-e a Sulisokk, doga, puska szekció, de végül ez is ment a süllyesztőbe. Köszi mindazoknak, akik hasznát látták – és meg is köszönték. 🙂 Rengetegen elkértétek az olvasmánynaplók megoldásait, és a régebb óta követők tudják, hogy nagy terveim voltak oda, de be kell látni, hogy hosszú ideje csak tervek voltak, és semmit nem léptem vele előre, így ettől is elbúcsúztam. Az olvasmánynaplók tekintetében, később létrehozok majd egy egységes linket, ahonnan le tudjátok majd tölteni őket. (Ha elfelejteném, szóljatok rám.)

A változtatások miatt, néhány régebbi bejegyzésben lehet, hogy nem fog működni egy-egy link. Ha ilyenbe futnátok, írjátok meg. 😉

Szerintem még lesz egy-két dolog, amitől búcsút veszek, sőt az is lehetséges, hogy lecserélem a honlap kinézetét – bár azt biztos, hogy nem most. 😀 Szóval ne lepődjetek meg, ha netalán nem találtok valamit, vagy egy teljesen más kinézetű kezdőkép fogad legközelebb Titeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük