Valójában korábban érkeztek, csak ma volt időm átvenni őket. A keddi bejegyzéshez kapcsolódik ez a három választás. Pontosabban, inkább a Nagyképű öltönyös és a Sugar Daddy.

Ha kíváncsi vagy, hogy miért, nézz vissza kedden is. 😉

Egyébként a Sugar Daddy-től veszettül tartok, mert a magyar szerzők írásait mindig fenntartásokkal kezelem. (Úgyhogy, légyszi legyen jó. O.O)


Vi Keeland · Penelope Ward: Nagyképű ​öltönyös

Az ellentétek meddig vonzzák egymást?
A szokásos reggelnek indult a vonaton.
De csak addig, amíg fel nem figyeltem az átellenben ülő férfira.
Olyan lekezelőn beszélt valakivel telefonon, mintha ő irányítaná a világot.
Mégis minek képzeli magát ez a nagyképű öltönyös? Istennek?
Bár meg kell hagyni, tényleg úgy nézett ki, mint egy isten.

Ám mi ketten nem is lehetnénk különbözőbbek.

És jól tudjuk, mit mondanak az ellentétekről.

Semmi sem készíthetett volna fel arra az útra, amire végül magával vitt. Arra pedig pláne nem, hogy hova fogunk a végén kilyukadni.
Mert minden jó véget ér egyszer, igaz?
Leszámítva a mi kapcsolatunkat, mert még csak nem is sejtettem, hogy az miként végződik.

*

Antoine Laurain: A ​piros notesz

Egy szép párizsi reggelen Laurent Letellier épp a könyvesboltja felé igyekszik, amikor az utcán elhagyott női táskát talál.

Nincs benne semmi, amiből kiderülhetne, kié, ám annál több személyes holmit rejt: fotókat, hajcsatot, egy üveg parfümöt, dobókockákat, mobiltelefon-töltőt, Patrick Modiano egyik regényét és egy feljegyzésekkel teli, piros noteszt. Miközben Laurent a noteszt lapozgatja és az ismeretlen nőtől származó feljegyzéseket olvasgatja, egyre erősebbé válik benne az elhatározás: meg kell találnia a táska tulajdonosát. Kitartó nyomozása szép lassan szerelmi fogócskává alakul, amely nemcsak az ő, de a titokzatos ismeretlen életét is fenekestül felforgatja…

*

Tomor Anita: Sugar ​Daddy

Lily ​egyetemre jár. Semmi más vágya nincs, csak az, hogy lediplomázzon végre és elkezdjen dolgozni. A lakbéren túl nem futja neki másra, nem költ luxusra, sem Louis Vuitton táskákra.
Lottit, a barátnőjét viszont csak a Louis Vuitton táskák érdeklik. A régi pasija visszament Ausztráliába, ezért most új Sugar Daddyre vadászik, aki némi viszonzásért cserébe biztosít neki lakást és drága holmikat. Lilytől idegen ez az életforma, kirázza a hideg attól, hogy pusztán érdekből legyen együtt valakivel. Lottinak mégis sikerül valahogy rábeszélnie, hogy menjen el vele a bárba, ahol a potenciális jelöltekkel találkozik.
Logan az a típusú pasi, aki tudja, mit akar. Ez azon a napon is így van, amikor ebédelni megy, és a mögötte lévő asztalnál fültanúja lesz két barátnő beszélgetésének. Gazdag, nagyon gazdag, és piszkosul jóképű. Épp olyan pasi, akit az egyikük keres. Neki viszont a másik lány kell.
Ajánlatot tesz Lilynek, felkínálja, hogy lesz a Sugar Daddyje, ha beleegyezik, hogy lefekszik vele. Nem egyszer, hanem rendszeresen. A szabály egyszerű: megkap mindent, amíg vele van, de más pasival nem jöhet össze. Lily legszívesebben visszautasítaná, de Logan nem hagyja, hogy nemet mondjon.

Vajon meddig tartható fenn egy üzleti ajánlat? És mi van, ha közben beleszeretsz a másikba?

*

A Lírának mindig hálás leszek, hogy hibátlanul válogatja a könyveket és atombiztos csomagolásban szállítja a rendelést. <3

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük