I-Huan: Makrancos ​hercegnő 5.

Fejezzük be…

*

Fülszöveg

A menekülő és két szerelem között őrlődő Cse Li nem tudja, mit tegyen. Úgy tűnik, egyik udvarlójával sem lehet boldog, és még ott van felséges bátyja is, aki inkább látná holtan, mint hogy a család titka napvilágra kerüljön. A Szung-dinasztia végnapjaiban játszódó epi­kus románc utolsó kötetéből kiderül, hogy Cse Li valóban hercegnő-e!

*

A könyv értékelése
(1-5; 5 a legjobb)

5 pont

Manga. Borító. Befejezés.

 A fülszövegekről korábban leírtam mindent, így ha csak most, a sorozat végén csatlakoztál be a Makrancos hercegnő kivesézésembe, érdemes lehet visszakeresni a korábbi részekről írt pár soromat. 😉

A könyvtár köszöni szépen, visszaszolgáltattam minden kötetet, és újra a teljes pompájában parádézik a sorozat a polcukon. Még véletlenül sem adtam elő a hattyú halálát, amikor visszavittem őket… 🙁

Az utolsó rész borítója megint olyan színkombinációban díszeleg, ami közel áll a szívemhez, illetve a karakter is nagyon szép rajta, szóval helyreállt a mindenség egyensúlya a sorozat borítóit tekintve. Ami nem igaz, mert 3:2-re nyertek a szebb színkombósok, de ha a lelki egyensúlyt vesszük figyelembe, akkor legalább az mindenképp meg van a részemről.

A végére a szememben igazán nagyot nőtt mind a történet, a cselekmény, a rajzok meg eddig is jók voltak, szóval nem kell szerintem ezt ragoznom. Egyébként kiszámítható volt a vége, de azért az a kis csavar mindenképpen kellett bele. Nem, nem leszek jószívű, még véletlenül sem fogok spoilerezni, mert a sorozat megéri, hogy a hozzám hasonló romantikus-mangások átfussák.

Köszi, hogy végigkövettétek ezt a sorozatot, igyekszem keresni további mangákat, amiket ilyen lelkesedéssel tudok majd ajánlani.

*

Amit én olvastam
I-Huan: Makrancos ​hercegnő 5.

Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2008
Oldal: 176
Egyéb: Könyvtári

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük