2019. novemberi kívánságlista

Pénztárcám, pénztárcám mondd meg nékem…

Tuti, hogy minden könyvmoly eljátszik a gondolattal, hogy ha nem is tulajdonolhat egy könyvesboltot, legalább egy méretes könyvtárat felállítana az otthonában. Mindig figyelemmel követi az új megjelenéseket, vagy ha megüti a fülét, hogy valaki olvasott egy fantasztikusan jó könyvet, akkor utánaolvas, vagy csak szimplán teljesen véletlenül megragadja valamelyik könyvborító a figyelmét a könyvesboltban, netalán ezredszerre megy el ugyanazon könyv mellett a könyvtárban anélkül, hogy nagyobb figyelmet szentelt volna neki korábban…, de végül egy lesz a vége – elolvassa a könyvet.

Lássuk az én 2019. november havi kívánságlistámat:

Amor Towles: Egy úr Moszkvában: A fülszöveg totálisan megvett, a téma is érdekel, a borító is szép… Tulajdonképpen még azon gondolkozom, hogy magyarul vagy angolul vegyem meg. 🙂

Danielle Teller: És boldogan éltek…: Valaki Hamupipőke sztorit említett? Mi más lehetne ebben az esetben is a kérdés, hogy angolul vagy magyarul szerezzem be.

R. M. Romero: Karolina és a krakkói babakészítő: Ettől a könyvtől egy kicsit tartok. Először megvett kilóra a fülszöveg, de félek, hogy a szövegezése nem fog bejönni, szóval még alszok rá néhányat.

Grigorij Szluzsitel: Egy moszkvai kandúr feljegyzései: Nem hiszem, hogy hamar átrágnám magam ezen a sztorin, de vannak olyan időszakaim, amikor igénylem az ilyen típusú könyveket is.

Barbara Cantini: Halálka 1-2.: Ezek a könyvek tuti, hogy egy az egyben Nekem íródtak, rajzolódtak. Biztos, hogy ha nem is ebben a hónapban, de hamarosan a kis könyvtáramat fogják gyarapítani. 🙂

Mark Sullivan: A skarlát ég alatt: Még kicsit gondolkozok rajta, hogy könyvtárból kölcsönzés legyen, vagy megvétel. egy biztos, hogy szeretném elolvasni.

Sarah MacLean: Hozományvadászok kíméljenek!: Az én romantikus lelkemet már ismeritek, tehát nem kérdés, hogy legalább egy ilyen típusú könyvnek is kell lennie a kívánságlistámon.

Robert Beatty: Szerafina és a Fekete Köpeny: Amikor elolvassa az ember lánya a fülszöveget, és csak annyit tudsz mondani, hogy kell! Na, akkor kell perkálni a könyvért. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük