DC Super Hero Girls (2019)

Szösszenet.

DC Super Hero Girls

animációs sorozat

Nem titkolt tény, hogy beálltam a Netflix-en élők sorába. Ott futottam bele ebbe a mini-sorozatba. Máshogy tényleg nem tudnám részletezni, mert kb. 10 percesek az egyes részek, meg alapból nincs belőlük sok, szóval a mini szerintem pont találó.

Mielőtt valaki nekikezdene a DC vs. Marvel őrjöngésnek, szeretném közölni, hogy jobban bírom a Marvel közeget, de ettől függetlenül nem vagyok elhatárolódva mástól sem. Ezt a lányos ötletet is megvalósították már korábban, szóval nem újdonság, de azért mégis jobban festenek a mai modernebb animációs stílusú-fazonú megjelenésükben, mint egy korábbiban. Mivel nem vagyok rajongójuk, meg korábban sem követtem a fejlődésüket, ezért csak erről a szériáról tudok ténylegesen véleményt nyilvánítani.

Nekem minden komolyabb háttérsztori nélkül bejött a cselekmény, a részek hosszúsága pont jól van eltalálva, hogy vége van, mielőtt elkezdeném unni. Mivel alapból nem 3 órás hosszúságúak, ezért szinte bárhol megnézhetőek, ha nem tartasz tőle, hogy egy Marvel fan elgyapál, ha meglátja, hogy mit nézel. Ha lenne folytatása, akkor valószínűleg azt is megnézném, de annyira nem mélyedtem bele, hogy utánanézzek, hogy mit csiripelnek a madarak esetleges további részekről. Szóval hajrá. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük