Jeanne Willis: Pingvinshow

Pingvines mese.

*

Fülszöveg

Rori és pingvintársai nagy bajban vannak: az otthonukat jelentő állatkertet hamarosan be kell zárni, hacsak nem sikerül látogatókat toborozni.
A mindenre elszánt madarak úgy gondolják, hogy itt már csak egy világraszóló pingvin-show segíthet lélegzetelállító mutatványokkal, fantasztikus produkciókkal.

Vajon sikerül színpadra állítani a műsort, és megmenteni az állatkertet a bezárástól? Vagy csak egy fejvesztett pingvin ramazuri lesz az egész készülődésből? Kiderül, ha elolvasod Rori és barátai történetét.

*

A könyv értékelése
(1-5; 5 a legjobb)

5 pont

Pingvinek. Állatkert. Mese.

Ez egy nagyon cuki mese, csak ajánlani tudom! Lehet, hogy egyes felnőtteket nem érdekelne, de nem is nagy lovaknak írták, hanem gyerekeknek. 🙂

Akik szeretik a Madagaszkár meséket, azoknak tökéletes választás lehet, igaz az itt leírt pingvinek nem annyira különlegesek, de nincsenek azért annyira lemaradva társaiktól. Azoknak meg, akik alapból szeretik a pingvineket, kihagyhatatlan alapmű. Egyébként ilyenkor szeretnék újra gyerek lenni, amikor jó gyerekkönyveket találok…, és természetesen bekuckózni egy bögre meleg teával egy takaró alá.

Már olvasni tudó gyermekeknek simán a kezébe lehet adni, de kisebbeknek fel lehet olvasni esti meseként is.

*

Amit én olvastam
Jeanne Willis: Pingvinshow

Merj nagyot álmodni!

Kiadó: Manó Könyvek
Kiadás éve: 2015
Oldal: 192
Egyéb: Saját

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük