2020. márciusi kívánságlista

Hogy szalad az idő…

Megint elérkeztünk egy újabb hónaphoz, és így talán nem csoda, hogy egy újabb adag könyvet válogattam össze, amiket szívesen megforgatnék a kezeim között. Vagy könyvesboltból, vagy könyvtárból, mindegy is, csak egyszer legyen lehetőségem elolvasni, mert érdekesnek tűnik a fülszöveg alapján, vagy ajánlások által.

Lássuk a 2020. március havi kívánságlistámat:

Sophie Rigal-Goulard: 10 nap képernyők nélkül: Jó ötletnek tartom a kütyük letételét egy időre – ha még csak próba jelleggel is. Vacilláltam rajta, hogy felkerüljön-e ide, hogy érdekel annyira, hogy elolvassam-e, de elég vékonyka ahhoz, hogy ha kevésbé tetszik, akkor is leküzdhető hosszúságú.

Nicola Yoon: Minden, minden: Korábban láttam a filmet, így biztos nem fog annyira nagy meglepetést okozni a könyv, de tény, hogy annak köszönhetően vagyok kíváncsi a nyomtatott formájára. Már csak le kéne vadásznom egy példányt.

Frank Schätzing: Raj: Ez a könyv nagyon az ízlésemen kívül esik, de mivel erre az évre azt terveztem, hogy próbálok nyitni más típusú könyvek felé is, ezért szerintem jó választásnak tűnik, főként, hogy a fülszöveg alapján egész érdekesnek mutatja magát. Az oldalszám mennyisége elrettentően hat, de ha rendesen ki van dolgozva az ötlet, akkor meg van bocsájtva.

Emily Brightwell: Mrs. Jeffries főzni kezd: A szerző, vagy a címben szereplő személy, már ismerősen csenghet azoknak, akik régebb óta követnek. Szerintem nem kérdés, hogy ideje lenne elolvasni ezt a kötetet is, egy biztosan kiváló nyomozásról.

Jennifer Mathieu: Moxie, avagy a vagány csajok visszavágnak: Ezer százalék, hogy jó néhány évvel korábban kellett volna ennek a könyvnek a kezembe akadnia, de mivel akkor még meg sem volt írva, ezért beérném egy jelenkori olvasással. 😀

Előző havi ígéretemhez híven, szerintem sikerült egy elég változatos listát hoznom. A következő havi stóc összeállításának is nekiálltam; garantálom, hogy érdemes lesz akkor is belepillantani a kívánságlistámba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük