Állati kalandok

*

Fülszöveg

Az élővilág legállatibb kalandjai!

Haver, Tesó és Ficak a világ leglustább koalái. Egy napon arra ébrednek, hogy lemaradtak a teherautóról, ami átköltöztette társaikat a város másik végében lévő állatkertbe. Most aztán törhetik a fejüket, hogyan érjék utol őket! Ficaknak támad egy remek ötlete, és az állatgondozó magára hagyott kisautójával elindulnak hárman a városba. Vajon sikerül eligazodniuk az utcák dzsungelében és eltalálni az állatkertig? Vagy csak egy óriási kalamajka lesz az egészből? Olvasd el a három eukaliptuszrágcsáló álomszuszék nagyon vicces történetét, és megtudod!

*

A könyv értékelése
(1-5; 5 a legjobb)

5, pont

Koalák. Kaland. Mese.

Juhhú. Ma egy gyerekkönyvet hoztam nektek, sőt egy nagyon jó mesekönyvet. 🙂 Itt a karanténos mizéria közepette, az otthon ragadt kisebb gyerekeknek simán felolvasható könyv, a picit nagyobbaknak pedig, akik már megtanultak olvasni, jó gyakorlás lehet.

A borító igazán rikítóra, figyelemfelhívóra sikeredett, de nem baj, ha azonnal megragadja a lurkó figyelmét. 🙂 A könyvben lévő rajzokat imádtam, némelyik egyszerűségében is aranyos volt. (Meg mi az, ami nem aranyos egy koalában?)

A korábban ajánlott pingvines könyvvel ellentétben, itt a történet nem egy helyen, az állatkertben zajlik csak, hanem egy városon átívelő kalandra hívja az olvasót. Engem egy kicsit zavart a sok hihihi, hehehe leírva, de egy gyerekeknek szóló meséről beszélünk, így belefér. Mondjuk, ahogy elképzelem a kedves szülőket, amint felolvassák ezeket a sorokat… nekem is nevetni támad kedvem. 😀

*

Amit én olvastam
Jonathan Meres: Aki ​mer, az nyer!

Koala kalamajka

Kiadó: Manó Könyvek
Kiadás éve: 2015
Oldal: 183
Egyéb: Saját

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük