2020. májusi kívánságlista

Gyorsan eltelt a hónap

Miii?! Már megint egy új kívánságlista szerkesztésének jött el az ideje… Hova tűnt április? Egy szemvillanásnyi volt az egész! Egyébként az előző hónapi listáról két könyvet vásároltam meg. Az egyiket, ahogy láthattátok a képen, a másikat pedig angol nyelvű kiadásként vettem meg, de magyarul is itt van. Lehet találgatni, hogy melyik kettőről van szó! 😉

Lássuk a 2020. május havi kívánságlistámat:

Vibók Ildi: Színház az egész világ: A borító teljesen megvett, a fülszöveg is, csak azt sajnálom, hogy ilyen kevés oldalszámú könyv. Jó lenne élőben is kinyitni, megnézni, megtapizni, de még egy kicsit győzködnöm kell magam, hogy megvegyem.

Joseph O’Connor: Árnyjáték: A borító itt is mindent visz, a fülszöveg is egész megkapó, de szintén aludnom kell még egyet. (Valójában azért gyűjtögetem még az ötleteket, hogy összejöjjön egy ingyenes futár…)

Jean Webster: Nyakigláb ​Apó: Tegnap írtam róla, hogy van két könyv, amit kinéztem magamnak a könyvajánlások közül. Na, ez az, amivel nem rendelkezem itthon – a másikat megtaláltam az egyik kupacban, így azt nem tettem már fel erre a listára. Szóval ezt a könyvet előbb, vagy utóbb meg fogom venni. Kérdés, hogy melyik fog  megvalósulni.

Ana Gallo – Katherine Quinn: Kis kedvencek és híres gazdáik: 44 oldalért cserébe, egy kicsit súlyosnak érzem ezt a fogyasztói árat. Vagy szuper képekkel van tele, vagy a szöveg annyira király, hogy megéri, esetleg mindkettő, de tényleg egy kicsit sok(k).

Ez most rövidre sikerült, de talán a következő havi hosszabb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük