Ez most rövid lesz


Egy nagyon rövid listát hoztam, mert angol fordításban sem jelent meg az, ami érdekelne. Most amúgy is kérdéses sok könyvesbolt, kiadó megmaradása, könyvek megjelenése, de egyébként sem keresgéltem sokat, mert mindig csak ugyanazokba a könyvekbe botlottam, és egy idő után feladtam, hogy egy teljes listával jöjjek.

Lássuk a 2020. június havi kívánságlistámat:

Sophie Kinsella: Csörögj rám!: A szerzőtől már olvastam, az értékelés el is érhető a honlapon róla. Szeretnék ennek a könyvnek is adni egy esélyt, mert bár nem mentem le hídba a fülszövegétől, de azért ismertek. Bírom az ilyen romantikus, kavarodásos sztorikat, így talán nem csalódok nagyot. Remélem.

Pierrot: Muszáj-kalózok – Kalandok a Karib-tengeren: Egy kis kalandozáshoz, meg kalózkodáshoz van kedvem, így öröm volt látni, hogy ha nem is új, mivel nem első kiadás, de van valami friss a nap alatt. Tudjátok, hogy a magyarokkal véresen kritikus vagyok, de úgy érzem, hogy a külföldiekben [értsd. amerikai-angol] kezdek egy kicsit megcsömörleni, egyre többször csalódni, így adnék neki egy esélyt.

Amo Jones: Crowned ​by Hate: Nem, az itt szereplő borító egyáltalán nem tetszik, de ha rákerestek, biztos kidobja azt, amelyik rögtön megfogott. A fülszövege miatt olvasnám el, de még gondolkozok rajta, hogy hová tudnám olvasás szempontjából beszorítani, mert vannak más könyvek, amik jobban érdekelnek.

Nem ígérek semmit, csak reménykedem, hogy legalább angol megjelenéseket tudok hozni a következő alkalommal.

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük