2020. júliusi kívánságlista

Listaaa.

Meglepően hamar összepakoltam ezt a listát, és nem is szégyenkezhetek miatta, mert jól is sikerült, van is rajta tartalom, egyszóval: tökéletes. Lehet, hogy egy kicsit egyfelé keresgéltem, de ettől most eltekintek, mert örülök, hogy beindult a gépezet…

Lássuk a 2020. július havi kívánságlistámat:

Melinda Metz: Cirmos-hadművelet: Najóóó. Rossz könyv nem lehet, amin cica van, ha meg szerepel is benne, akkor végképp főnyeremény. (De ha mégsem jó, akkor az a szerző lelkén szárad.) Mindenesetre a fülszöveg is pompázatosan betalált, szóval nagyon remélem, hogy mielőbb megkaparintok egy példányt ebből a könyvből.

Beth O’Leary: Otthoncsere: A szerző másik könyve az egyik íróasztalon ott figyel, sajnos félbe hagyva. Ami az én hibám, mert amikor el kezdtem olvasni, talán túl nagy elvárásokat támasztottam vele szemben. Egyébként, amennyit abból olvastam, az alapján kíváncsi vagyok erre a könyvére is.

Bella Ellis: Az eltűnt hitves: Először a borító, majd a fülszöveg fogott meg. Nagyon drukkolok, hogy jó könyv legyen, mert tényleg felkeltette az érdeklődésemet.

Brenda Joyce: Szerelem és árulás: Egy rövid fülszövegben minden benne van, amire az ember lánya kíváncsi lehet. A borító volt az, ami miatt rápillantottam, amolyan talán tetszhet nézéssel. Ha a kezemben tartom, majd elmondom, hogy tényleg megéri-e. 😀

Rachel Winters: Szerelem sokadik látásra: A fülszöveg amolyan útmutató, mint tényleges tudás hordozója. Vagy nagyon jó könyv, vagy égetnivaló lesz.

Halkan megsúgom, hogy az augusztusi listát már elkezdtem összeállítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük