Honlap

2007 nyarán csatlakoztam a G-portálhoz. Az első honlapomat szeptemberben mutattam be a nagyérdeműnek, egy elég béna dizivel. Akkor még a kedvenc animémmel foglalkozott (Kaleido Star). Pár hétre rá bemutattam a második honlapomat a G-portálon. Az a kedvenc dolgaimmal, együtteseimmel stb. foglalkozott.

Már nagyon sok volt nekem két honlap, ezért csatlakozott hozzám egy társszerkesztő. Szépen megvoltunk, aztán egyszer csak elegem lett. A társszerkytől megváltam és egyedül kínlódtam tovább. A második honlapot egy csöppet átformáltam, aztán rájöttem, hogy az elsővel is kéne valamit kezdeni.

Itt volt még egy társszerkym, de egy idő után elváltak útjaink… Aztán a G-portál behozta a bazinagy-reklám-a-kúl profilját, amihez egy dizi sem passzolt, amit én terveztem… (mily’ meglepő) Teljesen magam alatt voltam, aztán elkezdtem nézelődni tárhelyek terén.

Rögtön rohantam az extrá-hoz, de ott nem lehetett regisztrálni valami átalakítás vagy mi miatt, így arról csúsztam. Jött az uw meg az egyéb fent nagy reklám cuccos tárhelyek, de oda nem is tettem fel egy dizit sem. Eltelt két hónap (2008 ősz-tél), megpróbálkoztam újra az extrával, még mindig semmi. Aztán jöttek a fizetős helyek… Egyik magasabb árral, mint a másik. Az első évet simán ki tudtam volna fizetni, de a továbbiakban is így lett volna? Aztán rátaláltam a Nextárhelyre és most itt élem az életem…

Pár hónappal ezelőtt telepítettem le a WordPresst, és most az a motor honlapja… Néha okoz kisebb bosszúságokat, de semmi vészeset és nagyban segít a könnyebb és gyorsabb frissítésekben.

Röviden ennyi.

Utoljára frissítve: 2009. március

*

Impresszum

Volk

Ne feledd!

Nyereményjáték szabályzat

Köszönet

Szótár és névjegyzék

Ajánlás, megjelenés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük